webOS Nation Forums >  webOS Devices >  HP TouchPad > UberKernel & Govanh have been UPDATED for 3.04...
UberKernel & Govanh have been UPDATED for 3.04...
  Reply
Like Tree27Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 10/20/2011, 07:07 AM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 142
Installing and testing now....
fsx100 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:10 AM   #2 (permalink)
Member
 
Posts: 25
Thanks for the headsup!
gabriel959 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:12 AM   #3 (permalink)
Member
 
Posts: 142
WOW.

UK now has a 1.7Ghz OPTION in Gov.

No need for the "beta" (Plane) Kernels, to get that Speed Bump.

Running some benchmarks now..

Last edited by fsx100; 10/20/2011 at 07:39 AM. Reason: Spelling error. Added (Plane)
fsx100 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:13 AM   #4 (permalink)
Member
 
Posts: 58
Uberkernel hasn't been updated since 9/24/11 as per updated feeds on preware ...

PS : the stupid auto-correct turns uberkernel to undesirable...
rajstruck is offline   Reply With Quote
Liked by Ohmytvc15 and ibar like this.
Old 10/20/2011, 07:17 AM   #5 (permalink)
Member
 
Posts: 142
Oh, MY.

Lithium Benchmark gives me a 105, with UK 3.04 at 1.5Ghz.

Thats FASTER than UK 3.02 at 1.7Ghz and almost as fast as 3.02 at 1.8Ghz.

Now to bump it up to 1.7Ghz, and see what happens.
fsx100 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:20 AM   #6 (permalink)
Member
 
xninjagrrl's Avatar
 
Posts: 74
Not seeing Uberkernel for 3.0.4 in Preware yet. Perhaps I should restart my device or something.

Benchmarks sound promising fsx.
xninjagrrl is offline   Reply With Quote
Liked by livetoride89 likes this.
Old 10/20/2011, 07:34 AM   #7 (permalink)
Member
 
Posts: 1,623
Quote:
Originally Posted by xninjagrrl View Post
Not seeing Uberkernel for 3.0.4 in Preware yet. Perhaps I should restart my device or something.

Benchmarks sound promising fsx.
Bump. Not seeing it either. Is there another feed that needs to be turned on? Have the webOS-kernel feed turned on.
k4ever is online now   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:35 AM   #8 (permalink)
Member
 
Posts: 868
It's in the beta kernel feed
spud101 is offline   Reply With Quote
Thanked By: k4ever
Old 10/20/2011, 07:37 AM   #9 (permalink)
Member
 
Posts: 142
What the Heck....

I can SEE the "OnDemandTcl 1728" profile in Gov, with the new UK, BUT...

For some reason, when I select it, it still "sticks" to "OnDemandTcl 1512".

Either:

a) Its a bug in Gov not allowing the 1728 selection or

b) Its a bug/design showing that speed can be supported, but with the beta "Plane" kernels.

Either way, cant select 1728, at the moment.

NOTE: Just realized, I have the *Beta* (but not Alpha) feeds enabled in PreWare. So these may be showing up there, but NOT in the regular feeds YET.
fsx100 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 07:40 AM   #10 (permalink)
Member
 
Mutoidi's Avatar
 
Posts: 1,620
Quote:
Originally Posted by fsx100 View Post
What the Heck....

I can SEE the "OnDemandTcl 1728" profile in Gov, with the new UK, BUT...

For some reason, when I select it, it still "sticks" to "OnDemandTcl 1512".

Either:

a) Its a bug in Gov not allowing the 1728 selection or

b) Its a bug/design showing that speed can be supported, but with the beta "Plane" kernels.

Either way, cant select 1728, at the moment.

NOTE: Just realized, I have the *Beta* (but not Alpha) feeds enabled in PreWare. So these may be showing up there, but NOT in the regular feeds YET.
Relax!

Mutoidi is offline   Reply With Quote
Liked by fred1955 likes this.
Old 10/20/2011, 07:51 AM   #11 (permalink)
Member
 
Posts: 58
Quote:
Originally Posted by fsx100 View Post
What the Heck....

I can SEE the "OnDemandTcl 1728" profile in Gov, with the new UK, BUT...

For some reason, when I select it, it still "sticks" to "OnDemandTcl 1512".

Either:

a) Its a bug in Gov not allowing the 1728 selection or

b) Its a bug/design showing that speed can be supported, but with the beta "Plane" kernels.

Either way, cant select 1728, at the moment.

NOTE: Just realized, I have the *Beta* (but not Alpha) feeds enabled in PreWare. So these may be showing up there, but NOT in the regular feeds YET.
Yep I too see "OnDemandTcl 1728" on govnah... And somehow i'm seeing 2 "palm default" profiles listed in the profiles list. and when I chose one of them both turn Bold. And the Palm default profile can't be swiped to delete either
rajstruck is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 09:23 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Posts: 422
Quote:
Originally Posted by fsx100 View Post
Oh, MY.

Lithium Benchmark gives me a 105, with UK 3.04 at 1.5Ghz.

what score do you get with stock 3.04 at the default 1.2GHz?

Thanks!
Touchpaddle is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 09:28 AM   #13 (permalink)
Member
 
Posts: 751
Quote:
Originally Posted by rajstruck View Post
Uberkernel hasn't been updated since 9/24/11 as per updated feeds on preware ...

PS : the stupid auto-correct turns uberkernel to undesirable...
Just add uberkernel to the dictionary by tapping the changed word and then tapping uberkernel.
Dsol is offline   Reply With Quote
Liked by rangerf6 likes this.
Old 10/20/2011, 09:34 AM   #14 (permalink)
Member
 
fmarcanojr's Avatar
 
Posts: 273
Can someone prepare a complete list of items fixed and compatible for webOS 3.04?

I'm waiting to upgrade to 3.04 until webOS Internals and HomeBrew fix everything.
Peace.

Last edited by fred1955; 10/20/2011 at 12:36 PM.
fmarcanojr is offline   Reply With Quote
Liked by shanpalm61 likes this.
Thanked By: shanpalm61
Old 10/20/2011, 09:57 AM   #15 (permalink)
Member
 
Posts: 142
Quote:
Originally Posted by Touchpaddle View Post
what score do you get with stock 3.04 at the default 1.2GHz?

Thanks!
A respectable 125, at 1.2Ghz and 3.04, with Logging OFF.

Was getting 120 (lower is better) with 1.5Ghz and 3.02 (and all the PreWare patches etc), and logging OFF.
fsx100 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 10:01 AM   #16 (permalink)
Member
 
Posts: 33
my preware can't even load. It sticks at Loading Saved Packages. Do I need to connect to my Pc and download preware again?
xman953 is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 10:03 AM   #17 (permalink)
Member
 
Posts: 12
Quote:
Originally Posted by xman953 View Post
my preware can't even load. It stucks at Loading Saved Packages. Do I need to connect to my Pc and download preware again?
Delete the old UberKernel, fixed it for me.
twiitar is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 10:14 AM   #18 (permalink)
Banned
 
Posts: 422
Quote:
Originally Posted by fsx100 View Post
A respectable 125, at 1.2Ghz and 3.04, with Logging OFF.

Was getting 120 (lower is better) with 1.5Ghz and 3.02 (and all the PreWare patches etc), and logging OFF.
Both of my Touchpads are only getting 152 at 1.2GHz.
(after a fresh install of 3.04 using webOS Doctor)

Am I missing something here?

Edit: I forgot to set logging to minimal. After doing so, the score dropped to 133
on both Touchpads. (but still not the 125 you're getting... )

Last edited by Touchpaddle; 10/20/2011 at 10:22 AM.
Touchpaddle is offline   Reply With Quote
Old 10/20/2011, 10:19 AM   #19 (permalink)
Member
 
Posts: 5
I just got 96 with lithium benchmark using uberkernel at 1.5 in 3.0.4. Smokin fast! I was getting 120 in 3.0.2.

-- Sent from my HP TouchPad using Communities
bigmamasci is offline   Reply With Quote
Liked by fred1955 likes this.
Old 10/20/2011, 10:27 AM   #20 (permalink)
Homebrew Developer
 
Posts: 415
Just got an 88 with F15C @ 1.728 .
kjhenrie is offline   Reply With Quote
Liked by fred1955 and crutzulee like this.
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0