Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Hi all,

    I found the photo app does not show any photos newly copied from PC using USB mode and I could not "refresh" it anywhere. The worse thing is I tried to delete the albums and I got "nothing" in photo app now.

    Somebody pls tell me how to make it rescan and display my photos...

    3.0.2

    TIA
  2. #2  
    i'll bet you ware using the muffle logging patch
  3.    #3  
    Finally I got it !

    * Backup files in USB drive
    * Run "Device Info" in SETTINGS tab and select "Reset Options"
    * Select "Erase USB Drive"
    * TP will be rebooted
    * Connect to PC and copy photos to DCIM/100PALM (other dir should be ok) before running photo app.
    * Run photo app, "Photo roll" is back !
  4.    #4  
    Quote Originally Posted by Cantaffordit View Post
    i'll bet you ware using the muffle logging patch
    Hi Cantaffordit,
    Yes I did install the patch but uninstalled it (and hard reset) after I saw this thread: http://forums.precentral.net/hp-touc...-touchpad.html

    But the problem still exists.

    Thanks.
  5. #5  
    the minor performance gain of that patch isn't worth the problems, IMHO.
  6. #6  
    Quote Originally Posted by Cantaffordit View Post
    the minor performance gain of that patch isn't worth the problems, IMHO.
    I just like knowing "the man" ain't watching over my sholder....

    I really should uninstall that patch though. Media indexing bugs bug me.
    I love physical keyboards... but there is two devices that would make me consider a slab, one is something running a full version of Open webOS. The other is an iPhone!!!! HA HA just kidding (about the iPhone that is)...

Posting Permissions