Results 1 to 7 of 7
  1.    #1  
    device- HP touchpad webOS 3.02
    java 6 update 27 on windows xp 32 bit service pack 2

    transferring music-I have a windows xp computer.Windows did not detect the HP touchpad on first connection of usb.[Windows advised to download USB component hardware]..usb hardware installed sucessfully..USB mode now displays on TP.. touchpad displays under my computer.

    **installing preware-clicked quick install jar file and it states novacom successfully installed..connect TP to pc and [Windows advised Palm Novacom needs to install] click next and windows states novacom error installation...quick install states no device connected when TP in developer charge mode

    everytime I connect my TP to my PC,windows ask to install palm novacom,however the installation doesn't work
    Last edited by hpuser5; 08/30/2011 at 10:32 PM.
  2. akshunj's Avatar
    Posts
    379 Posts
    Global Posts
    380 Global Posts
    #2  
    Hi, Welcome to PreCentral!

    You need to enable developer mode and set the touchpad to "just charge" not USB mode...

    Check this out thread...

    http://forums.precentral.net/canuck-...-v4-2-3-a.html
  3.    #3  
    actually the TP is in developer mode and not USB activated for preware installation...its only in USB mode when I need to transfer music..

    any more input please?
  4. #4  
    developer mode? Rebooted the pc and the touchpad?
  5. akshunj's Avatar
    Posts
    379 Posts
    Global Posts
    380 Global Posts
    #5  
    Quote Originally Posted by hpuser5 View Post
    quick install states no device connected when TP in developer charge mode
    Sorry, misunderstood above line ^

    Just click cancel on the novacom install. If you can see the TP in Windows explorer/my computer, then you can drag and drop music all day long with the TP in USB mode.
  6.    #6  
    thanks akshunj
  7.    #7  
    Quote Originally Posted by Cantaffordit View Post
    developer mode? Rebooted the pc and the touchpad?
    no password in developer mode,not in USB mode
    tried restarting TP and PC--quick install doesn't detect TP
    windows detects TP as Novacom when connected via USB

Posting Permissions