Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 20 of 33
Like Tree5Likes
  1.    #1  
    Just got 2 touchpads and one won't turn on. The white light was blinking, but the screen is black. Any ideas?


    Thank you
  2. mosdl's Avatar
    Posts
    781 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #2  
    Does charging it show the charging icon on the screen?
    Apps: MyQ for Netflix (Phone/TouchPad), Giantbomb (Phone), Excavate (Reddit/Digg clients for TouchPad)
  3. #3  
    If the white light is flashing, hold down the power and push the home button 10 times.

    I think that was it..
  4. #4  
    I purchased the Touchpad at Staples like three weeks ago; loved it but returned it when found out it was discontinued, but prior to the announcements of price match.

    I purchased two new touchpads from best buy a few days ago, they wouldn't price match until today.

    So today, I opened up the 32 gig and started charging it. It's been like two hours charging and I still can't turn it on. I don't remember my first one taking this long to charge.

    Should I just keep waiting or do I have a problem?

    Thanks in advance!
  5.    #5  
    We had to be more patient. We left it plugged in for about 20 minutes and now there is a battery icon on the front. It still isn't turning on, but I think it will!

    Thanks for the help!
    richardtank likes this.
  6. #6  
    I am sure you have tried this, but have you held down the power button for about 5 seconds?
  7. #7  
    Quote Originally Posted by WaleE View Post
    I am sure you have tried this, but have you held down the power button for about 5 seconds?
    Thanks for the reply. I have tried that. Plus the circular charger is not hot at all which leads me to believe that maybe be the problem.
  8. #8  
    Quote Originally Posted by Jenmom2grls View Post
    Just got 2 touchpads and one won't turn on. The white light was blinking, but the screen is black. Any ideas?


    Thank you
    Hold power and home button for 10-15 secs and it will reset. Then perform the 3.0.2 update.
  9. #9  
    did you get it to work? if TP has no juice at all, and you connect to outlet, the LED will show flowing white color, after it has little charge, a screen will pop up with battery charge sign, after that it takes another 20 minutes for TP to have charged enough to boot up. rememeber it doesnt charge from PC
    If this helped you hit thanks.
  10. joos519's Avatar
    Posts
    81 Posts
    Global Posts
    93 Global Posts
    #10  
    Mine, which I got yesterday, just showed the hp logo, but when I tried turning it on by holding down the power button, it didn't turn on, instead it turned it off and the hp logo went away. So I disconnected it, plugged it in again and held the power button for more than 10 seconds and it finally turned on. I haven't a problem since turning it on. Good luck.
  11. #11  
    Quote Originally Posted by Jenmom2grls View Post
    We had to be more patient. We left it plugged in for about 20 minutes and now there is a battery icon on the front. It still isn't turning on, but I think it will!

    Thanks for the help!
    that means the power was completely dead.

    you need at least 10% to power on the device. Allow the device to sit with the battery icon now that its up and it will automatically boot up.
  12. #12  
    It is still not working. It is plugged into an outlet that I know works.

    How can I tell if the cord unit is working? Are those little circle things on the USB cord supposed to light up if it's charging? Mine are completely blank and the circular charging thing that the usb plus into is not warm at all.

    Anyone else have a similar problem?

    Thanks!
  13. #13  
    some1 will have done somethign that required a diskcheck ro something, id read a post stating that if its part way hrough that and some1 turns it off again it takes longer next time, and longer.

    If its blinking then you just have to wait it out till its finished doing self checks.
  14. #14  
    <<threads merged>>
  15. #15  
    I called Tech Support and it's working now.

    For anyone else that had this problem, I had to hold down the power button and the center button for 15 seconds. Then it started again and let me register, etc.

    I hope this thread helps anyone else in the same situation.

    Thanks for all your help guys.
    lmartinez7641 and robiwon like this.
  16.    #16  
    Quote Originally Posted by kjb86 View Post
    that means the power was completely dead.

    you need at least 10% to power on the device. Allow the device to sit with the battery icon now that its up and it will automatically boot up.
    Thank you, it works now!
  17. #17  
    also, on some of the touchpads, the charging port is a little glitchy and you have to wiggle the cable until it finally makes a good connection.
    johnjaycee likes this.
  18. robiwon's Avatar
    Posts
    1 Posts
    Global Posts
    3 Global Posts
    #18  
    Quote Originally Posted by william munny View Post
    I called Tech Support and it's working now.

    For anyone else that had this problem, I had to hold down the power button and the center button for 15 seconds. Then it started again and let me register, etc.

    I hope this thread helps anyone else in the same situation.

    Thanks for all your help guys.
    That was the secret sauce, thanks!!
    Yes I Did likes this.
  19. #19  
    I had this happen after upgrading to 3.0.4... It went to restart and the light went out and nothing. Holding power and center for 15 secs. was the answer.
  20. #20  
    Quote Originally Posted by william munny View Post
    It is still not working. It is plugged into an outlet that I know works.

    How can I tell if the cord unit is working? Are those little circle things on the USB cord supposed to light up if it's charging? Mine are completely blank and the circular charging thing that the usb plus into is not warm at all.

    Anyone else have a similar problem?

    Thanks!
    William, did you ever resolve your issue? The fact that the adapter was never hot sounds like it was never charging to begin with. Sometimes the circular thing is loose which prevents it From charging, make sure the tip where the prongs are is twisted all the way to lock position
Page 1 of 2 12 LastLast

Posting Permissions