Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By docsdad
  1.    #1  
    My pre3 appears to have no data connection or g symbol.what do I need to do to get it back?
  2. #2  
    Quote Originally Posted by docsdad View Post
    My pre3 appears to have no data connection or g symbol.what do I need to do to get it back?
    did it have data functioning correctly before? remember data goes off in airplane mode, or in wifi mode.

    i'd check that data is turned on in your phone prefs. then i'd check the network settings are correct. then i'd try a reboot and see what it does. then if it was a cdma phone i'd dial ##debug# to see if it has any communication with data services.

    then i'd check my service to see if there was an outage from the carrier. maybe call CS.

    good luck.
  3. #3  
    Silly question, but have you rebooted the phone?

    I've had some issues with my Pre3 and it's radios (WIFI and 3G)... a Luna restart didn't help, but a full reboot did.
    Palm M105 > M130 > Zire 71 > Zire 72 >TX > Lifedrive > Pre > Pre2 >Touchpad > Pre3(8GB) > Pre3 (16GB)
    I see a pattern...
  4.    #4  
    Found data was turned off. Don't know when our how, but it is fixed. Thanks for help
    Grabber5.0 likes this.

Similar Threads

  1. Battery symbol the plug symbol on Touchpad
    By sweetp267 in forum Android on webOS
    Replies: 3
    Last Post: 05/07/2012, 07:37 AM
  2. Where'd my @ symbol go?
    By Renderhaus in forum HP TouchPad
    Replies: 4
    Last Post: 09/09/2011, 08:26 AM
  3. symbol help
    By whwiii in forum webOS Discussion Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 07/04/2010, 11:12 AM
  4. 3g symbol
    By pdog197804 in forum webOS Discussion Lounge
    Replies: 1
    Last Post: 09/06/2009, 02:39 PM
  5. battery symbol changed to speaker symbol?
    By Bret69 in forum Palm Windows Mobile Devices & Apps
    Replies: 3
    Last Post: 09/03/2008, 04:47 PM

Posting Permissions