Results 1 to 6 of 6
Like Tree6Likes
  • 1 Post By MCompeau
  • 2 Post By MCompeau
  • 1 Post By dkirker
  • 2 Post By Rnp
  1. MCompeau's Avatar
    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #1  
    Betweeen 7:45 EST and 8:35am EST today, my compeau.net (google apps domain) email stopped fetching on my TP and my Pre 3. This happened once before, about a year and a half ago, at which time I thought I was being hacked, and rapidly changed my email login-- However, this time I was able to get to a PC to establish that my PC works fine for fetching, so it is isolated to just the WebOS devices (again?). I see online that this occurred for a period of two days about a year ago (April 28-April 30 of 2012) and am wondering what anyone else knows, or has experienced relative to this.

    Message here, or email me at mike.compeau@gmail.com, as that address still works. =) Thanks folks, you're great!
    Mike
    (yeah, still won't give up on my webOS!-- been with Palm since 1997)
    __
    Michael Compeau
    Red Zen Marketing . posterous . com
    MAMISHO likes this.
  2. #2  
    Some Google services have problem with many users since yesterday...


    Best Regards...
    "If A Man Isn't Willing To Take Some Risk For His Opinions, Either His Opinions Are No Good Or He's No Good!" - Ezra Pound (Poet & Critic)
    (Happy A Lot, As A Good Carioca!)
  3. #3  
    could have been a google services issue... I woke up around 6:30 PST this morning and my Pre3 and TP both had the notification to check my google login. I have two accounts on each device, only one of them needed the password reentered and appear to have been fine since. Just a thought.


    Oh and check this too
    Unable to log into Gmail

    <didn't merge due to not necessarily being the same issue yet>
  4. MCompeau's Avatar
    Posts
    28 Posts
    Global Posts
    30 Global Posts
       #4  
    I'll check on PC.

    Email began working about 80 min later. Re-entered password, and voila! All working again. Stupid Google. )sigh(
  5. #5  
    I think that there was an issue with having to re-enter Google email credentials from time to time.

    I do know that syncing contacts and events may not happen because the webOS client does not rate-limit its requests, so Google with drop them... I haven't discovered a work around... yet.
    Did you know:

    webOS ran on a Treo 800 during initial development.
    Cantaffordit likes this.
  6. #6  
    I think that there was an issue with having to re-enter Google email credentials from time to time.
    No, was a problem with the Google servers.

    Now, it's all right.


    Best Regards...
    "If A Man Isn't Willing To Take Some Risk For His Opinions, Either His Opinions Are No Good Or He's No Good!" - Ezra Pound (Poet & Critic)
    (Happy A Lot, As A Good Carioca!)

Similar Threads

  1. New Gmail Update Won't Sync Properly - Google Voice Issue or Something?
    By Sin23 in forum webOS Synergy and Synchronization
    Replies: 0
    Last Post: 08/11/2010, 01:51 PM
  2. UK Pre & Google Sync Push Email Problem
    By scottsaunders in forum webOS Synergy and Synchronization
    Replies: 4
    Last Post: 10/22/2009, 06:22 AM
  3. Getting Push Imap Email from Gmail/Google Apps?
    By isaacl in forum Palm Windows Mobile Devices & Apps
    Replies: 24
    Last Post: 07/25/2009, 12:25 AM
  4. gmail , google apps standard sync?
    By kurtd in forum webOS Synergy and Synchronization
    Replies: 1
    Last Post: 06/04/2009, 07:44 PM
  5. Apps that Fetch email in background
    By chunkyace in forum Palm OS Devices & Apps
    Replies: 5
    Last Post: 12/25/2005, 01:12 PM

Posting Permissions