webOS Nation Forums >  webOS Devices >  HP Pre 3 > Help! Multi problem with my Pre3
Help! Multi problem with my Pre3
  Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/25/2013, 09:30 PM   #1 (permalink)
Member
 
Posts: 9
Hello everyone, Can anyone help me for the following problem

1, My phone not ring 1 week ago. When call arrive, no ring and notification will show until the call dropped or miss call show up.
2, Yesterday, All my bookmark lost.
3, Today, All my messaging conversation lost too. The processor stays at 1.4ghz in govnah and doesn't scale down.

No patch, plugin and apps install in this month.
Thanks!
ryanlam147 is offline   Reply With Quote
Old 02/25/2013, 11:33 PM   #2 (permalink)
Member
 
GMMan's Avatar
 
Posts: 2,136
Sounds like the MojoDB glitch. When it does its nightly scheduled compacting, it may get stuck, stop responding to DB calls, and eat up CPU. Hence no bookmarks or messages (because they're stored in the DB). Tried rebooting?
__________________
Contact: @GMMan_BZFlag (me on Twitter)
webOS Releases: Change your App Catalog country: TouchPad/PC | TouchPad/webOS Resources | Search suggestion patch for browser | Cycling Email Notifications | Don't Doctor! Make a good support request. | How to post logs | webOS Charge Monitor
GMMan is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 12:25 AM   #3 (permalink)
Member
 
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by GMMan View Post
Sounds like the MojoDB glitch. When it does its nightly scheduled compacting, it may get stuck, stop responding to DB calls, and eat up CPU. Hence no bookmarks or messages (because they're stored in the DB). Tried rebooting?
Yup, tried reboot and nothing happen.
ryanlam147 is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 12:30 AM   #4 (permalink)
Member
 
GMMan's Avatar
 
Posts: 2,136
Odd. It could be DB corruption. Try getting some logs.
__________________
Contact: @GMMan_BZFlag (me on Twitter)
webOS Releases: Change your App Catalog country: TouchPad/PC | TouchPad/webOS Resources | Search suggestion patch for browser | Cycling Email Notifications | Don't Doctor! Make a good support request. | How to post logs | webOS Charge Monitor
GMMan is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 12:40 AM   #5 (permalink)
Member
 
Posts: 9
Quote:
Originally Posted by GMMan View Post
Odd. It could be DB corruption. Try getting some logs.
Thanks for your help first! How can I get these logs?
follow this thread? Troubleshooting: How to Collect Logs

Last edited by ryanlam147; 02/26/2013 at 12:45 AM.
ryanlam147 is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 01:30 AM   #6 (permalink)
Member
 
Posts: 9
I found some error log and attached.
Attached Files
File Type: txt ErrorLog.txt (193.1 KB, 5 views) Email Attachment

Last edited by ryanlam147; 02/26/2013 at 01:56 AM.
ryanlam147 is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 02:02 AM   #7 (permalink)
Member
 
GMMan's Avatar
 
Posts: 2,136
Yup, your DB is toast. You may want to run db_recover and see if it can rescue your DB. If not, you'll have to hope your backups are recent and reset to factory defaults.

db_recover: TP needs daily re-boot
__________________
Contact: @GMMan_BZFlag (me on Twitter)
webOS Releases: Change your App Catalog country: TouchPad/PC | TouchPad/webOS Resources | Search suggestion patch for browser | Cycling Email Notifications | Don't Doctor! Make a good support request. | How to post logs | webOS Charge Monitor
GMMan is offline   Reply With Quote
Old 02/26/2013, 03:44 AM   #8 (permalink)
Member
 
Posts: 9
CPU still running in full power. prepare for the worst!
ryanlam147 is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0