Results 1 to 11 of 11
  1. philwil's Avatar
    Posts
    37 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #1  
    I remember there used to be a patch to disable the notification sound when you place your Pre on the touchstone or plug it in but I can't find anything for the Pre 3. Any one know of a patch for this?
  2. #2  
    Advanced System Prefs. Then go into Sound settings. Scroll down to System Notifications. Charger switch to mute or vibrate.

    Hit the thanks if this helped you. :-)
  3. philwil's Avatar
    Posts
    37 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #3  
    Quote Originally Posted by Greg Mair View Post
    Advanced System Prefs. Then go into Sound settings. Scroll down to System Notifications. Charger switch to mute or vibrate.

    Hit the thanks if this helped you. :-)
    unfortunately, I can change the setting to "mute" but does not actually mute the sound when you place on touchstone. Thanks anyway.
  4. #4  
    Make sure you do a restart, and if still nothing try to put it on vibrate and see if that will cut the sound out
  5. #5  
    I'm sure there is a patch for that in Preware. :-)

    Sent from my Touchpad. Booyah.
    Preware is AWESOME!!!!
  6. #6  
    Quote Originally Posted by smackead View Post
    I'm sure there is a patch for that in Preware. :-)

    Sent from my Touchpad. Booyah.
    There was, but it never got re-submitted after the 2.2.4 update.
    HP Pre 3 (UK)
  7. philwil's Avatar
    Posts
    37 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #7  
    I have tried everything, reboot, vibrate but still get a sound when placed on the touchpad.
  8. #8  
    Do a doctor
  9. philwil's Avatar
    Posts
    37 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #9  
    Quote Originally Posted by Greg Mair View Post
    Do a doctor
    I have doctored and no change.
  10. #10  
    Wow, I think you have to get in contact with the dev of that patch and maybe send him some type of log or something.
  11. philwil's Avatar
    Posts
    37 Posts
    Global Posts
    40 Global Posts
       #11  
    Found that there was a specific patch for this and shows up on my Veer, just not the Pre 3. "No Charging Banner On AC or Touchstone".

Posting Permissions