Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    I have an AT&T Pre 3 and have been using AT&T as my provider for years now. My txt messaging with the Pre 3 has been acting up lately.
    There are times where I can't receive any text messages at all. I can send the messages but not receive any. It will resume normal service after a reboot. Anybody else having this problem?

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
  2. #2  
    do you have a lot of long conv's saved or just a lot of convo's over all . if so delete your convo's once in a while they eat up virtual or ram memory or both or whatever lol
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  3. Ziplock's Avatar
    Posts
    243 Posts
    Global Posts
    249 Global Posts
    #3  
    I ditched my pre2 for this sole bug, I hope it doesn't start showing its head again on my pre 3!
  4. #4  
    Quote Originally Posted by hanggaw View Post
    I have an AT&T Pre 3 and have been using AT&T as my provider for years now. My txt messaging with the Pre 3 has been acting up lately.
    There are times where I can't receive any text messages at all. I can send the messages but not receive any. It will resume normal service after a reboot. Anybody else having this problem?

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums
    I had this problem last week (in the UK, using Virgin Mobile) - I just performed a full reset in the hope that it won't come back. Fingers crossed...
  5.    #5  
    Yes...I do have have a lot of conversations saved. It serves as a reminder of what needs to be done for the week or so....it kinda sucks that the txt messaging service is affected this way..

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums

Posting Permissions