Results 1 to 11 of 11
  1. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #1  
    Yesterday, When I open my phone and see a message on the screen asking update. I am ok for updating but when it running 43%, it stoped and restart. Now on the screen is appear only triangle symbol. So, now I had run webosdoctor (get from here : WebOS Doctor Versions - WebOS Internals) but not success

    Does any body have the same my problem?

    P/S: My cellphone is AT&T
  2. #2  
    How many times have you run webos doctor?

    Sent from my HP Touchpad using Tapatalk
  3. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #3  
    I have try many times but not success
  4. #4  
    The doctor should work - are you sure you have to correct version?
    are you running it by using the hardware keys to get the phone into USB mode then plugging it into your computer?
    At what point is it failing? doesn't start, half way through?
    Are there any error messages or is it just frozen?
    What computer system are you uisng?
  5. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #5  
    Quote Originally Posted by bigcatny View Post
    The doctor should work - are you sure you have to correct version?
    are you running it by using the hardware keys to get the phone into USB mode then plugging it into your computer?
    At what point is it failing? doesn't start, half way through?
    Are there any error messages or is it just frozen?
    What computer system are you uisng?
    I download right version for Pre3 from WebOS Doctor Versions - WebOS Internals
    I known well the way to run webosdoctor
    Just 8% and appear sentence " We were unable to reset your device". Now on Pre3 have only logo HP and never go inside webos
    I am using Window7
  6. #6  
    Are you turning off the phone and turning it on while holding volume up before doctoring?
  7. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #7  
    Quote Originally Posted by FenrirWolf View Post
    Are you turning off the phone and turning it on while holding volume up before doctoring?
    Yes, I did. I know well how to webosdoctor

    P/S: Somebody help me Where I can send to repair in US
  8. #8  
    Try this:

    First, delete the doctor you have on your computer and redownload it for good measure. Just to make sure it didn't get messed up during the download (that definitely can happen).

    Take off the back cover. Take out the battery. Leave the back cover off, put in the battery and while holding the volume up button, plug in the USB cable. You should instantly see a large USB logo on the screen. Then try doing the doctor again.
  9. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #9  
    Quote Originally Posted by SirataXero View Post
    Try this:

    First, delete the doctor you have on your computer and redownload it for good measure. Just to make sure it didn't get messed up during the download (that definitely can happen).

    Take off the back cover. Take out the battery. Leave the back cover off, put in the battery and while holding the volume up button, plug in the USB cable. You should instantly see a large USB logo on the screen. Then try doing the doctor again.
    I did but not success
  10. antondat's Avatar
    Posts
    47 Posts
    Global Posts
    48 Global Posts
       #10  
    Does anybody help me where I can sent to fix it in US?

    Thanks all!
  11. #11  
    Try downloading it in a different computer. It worked for me once

Posting Permissions