Results 1 to 4 of 4
  1.    #1  
    Anyone notice the YouTube app is gone from the AT&T Pre 3?

    Or could it be just my phone in dev mode and not actually activated?
    Palm IIIc -> Sony CLIÉ T650C -> Sony TJ-37 -> Palm TX -> Palm Centro -> Palm Pre Bell -> Palm Pre Plus Bell/Verizon Hybrid -> HP Veer -> HP Pre 3 NA -> BlackBerry Classic -> BlackBerry Priv

    It's a Late Goodbye, such a Late Goodbye.

    Need OEM Palm Pre parts? See here
  2. dale46's Avatar
    Posts
    139 Posts
    Global Posts
    141 Global Posts
    #2  
    Quote Originally Posted by ToniCipriani View Post
    Anyone notice the YouTube app is gone from the AT&T Pre 3?

    Or could it be just my phone in dev mode and not actually activated?
    Activated today and I have YouTube on the application tab.
  3.    #3  
    Never mind, it seems like it only appears after a profile is created.

    I got it now, and just like the TouchPad it's no longer an actual app, rather a link to the YouTube page, but this time it's the mobile page (where sadly a lot of videos don't work properly.)
    Palm IIIc -> Sony CLIÉ T650C -> Sony TJ-37 -> Palm TX -> Palm Centro -> Palm Pre Bell -> Palm Pre Plus Bell/Verizon Hybrid -> HP Veer -> HP Pre 3 NA -> BlackBerry Classic -> BlackBerry Priv

    It's a Late Goodbye, such a Late Goodbye.

    Need OEM Palm Pre parts? See here
  4. #4  
    I don't have YouTube on my Pre 3 German version? Anyone have same problem with German Pre 3. Only solution for now is download mini YouTube from app catalog.

    -- Sent from my Palm Pre3 using Forums

Posting Permissions