Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 40 of 40
  1. #21  
    Quote Originally Posted by RUSH View Post
    Now I see it > using the mobile site. I really don't use the mobile site on my pre. I would thought I could have seen it using the PC site(Full site) on my pre as usual.
    It works the same way from the full site on your device.
  2. flea's Avatar
    Posts
    163 Posts
    Global Posts
    170 Global Posts
    #22  
    Quote Originally Posted by HelloNNNewman View Post
    It works the same way from the full site on your device.
    not on a sprint pre
  3. #23  
    Quote Originally Posted by flea View Post
    not on a sprint pre
    You sure right about that. (Sprint Palm Pre)
  4. #24  
    It really nice..
  5. #25  
    Mine works fine and Keith has a Sprint Pre too, btw.

    OP, the mockup looks great. Want one asap. I'm waiting to dev. something awesome with new API's. Can't wait for 2.0!
  6. #26  
    Quote Originally Posted by flea View Post
    not on a sprint pre
    Works fine on my Sprint Pre
    Attached Images Attached Images
    Last edited by HelloNNNewman; 10/05/2010 at 11:20 AM.
  7. #27  
    In this case ~ I'll have to find the culprit that's preventing me from viewing such a great moc up. When I'm on the PCsite(fullsite) on my pre.
  8. #28  
    Quote Originally Posted by RUSH View Post
    In this case ~ I'll have to find the culprit that's preventing me from viewing such a great moc up. When I'm on the PCsite(fullsite) on my pre.
    use your PC
  9. #29  
    Quote Originally Posted by RUSH View Post
    In this case ~ I'll have to find the culprit that's preventing me from viewing such a great moc up. When I'm on the PCsite(fullsite) on my pre.
    Update: After turning off cookies~cache~javaScript, then clear history/cookies/cache > I was able to now see Email link. Turn cookies~cache~ and javaScript back on. The problem now is when I tap on the attached link a pop-up notification stated that I need to log in inorder for me to send email attachment. The thing is I'm sign in, then I also sign out ~ and sign back in and still getting the same error. Hard reset(batt pull) didn't solve the issue at all. Any ideas?
  10. NitOxYs's Avatar
    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    215 Global Posts
       #30  
    It's high-res, I'll scale it down if you need me to.

    EDIT:
    Scaled.
    Sprint Palm 2 - Developer Mode - 2.1.0
  11. #31  
    No, it's fine as is. :-D
  12. NitOxYs's Avatar
    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    215 Global Posts
       #32  
    Nah I scaled it, and the attachment is high-res
    Sprint Palm 2 - Developer Mode - 2.1.0
  13. #33  
    Ok, awesome.
  14. #34  
    Don't bother adding a keyboard... maybe try a mockup with swype
  15. NitOxYs's Avatar
    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    215 Global Posts
       #35  
    Quote Originally Posted by tman9476 View Post
    Don't bother adding a keyboard... maybe try a mockup with swype
    Maybe..
    Sprint Palm 2 - Developer Mode - 2.1.0
  16. #36  
    here is my money..when can I buy it ??!!
  17. h-cubed's Avatar
    Posts
    463 Posts
    Global Posts
    518 Global Posts
    #37  
    Banned?!?! LMBO! What do you have to do to earn such a status?! haha
    Ħ╬čųβΔ
    Sent from my HTC Evo 4G
  18. #38  
    Superb phone and I hope that HP matches this specs and use your superb design.
    Personally I don't like physical keyboard.
  19. NitOxYs's Avatar
    Posts
    191 Posts
    Global Posts
    215 Global Posts
       #39  
    And... I just updated it.
    Sprint Palm 2 - Developer Mode - 2.1.0
  20. Olidie's Avatar
    Posts
    385 Posts
    Global Posts
    387 Global Posts
    #40  
    Nice!!!
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Tags for this Thread

Posting Permissions