Results 1 to 14 of 14
  1.    #1  
    trying to install homebrews but in the quickinstall
    it can't find my pre
    im plugged into the usb and on just charge and i went to services
    and checked and the palm novacom and it was working
    im pretty new to the pre so forgive me if its a stupid easy fix that im not catching
    thanks
  2. #2  
    Is it in Developer's Mode?
    Kyocera 6035 > Samsung SPH-i300 > i330 > i500 > Treo 600 > 700p > 755p > PRĒ Minus > Touchpad & FrankenPre2
  3.    #3  
    no ha i watched a video that sorta explained it
    just go to youtube and type homebrew apps pre
    and its the video by hotrock85
    umm so from the very beginning i downloaded both the quickinstall webos
    and the palm (r) webos doctor thing neither can find the palm on my usb
    ha sorry im such an *****
  4. #4  
    just type upupdowndownleftrightleftrightbastart into the universal search

    or you can type webos20090606, it's shorter and does the same thing.

    Then just flip the switch, restart and boom.
  5.    #5  
    how will that help the computer find the phone?
  6. #6  
    Quote Originally Posted by lvly5t View Post
    how will that help the computer find the phone?
    That's how you enable Developer's Mode. You must be in Developer's Mode.
    Kyocera 6035 > Samsung SPH-i300 > i330 > i500 > Treo 600 > 700p > 755p > PRĒ Minus > Touchpad & FrankenPre2
  7.    #7  
    in the video he isnt though
    or at least i dont think he didnt talk about it
    cause he said just plug it in and make sure its on just charge
    and he downloaded the app and installed it
    ha so maybe just tell step by step what needs to be done
    does developers mode look different?
    cause the video showed his pre and yeah
    sorry for the trouble
  8. #8  
    Developer's Mode. Just do it.
    Kyocera 6035 > Samsung SPH-i300 > i330 > i500 > Treo 600 > 700p > 755p > PRĒ Minus > Touchpad & FrankenPre2
  9.    #9  
    that didnt really answer anything
  10. #10  
  11.    #11  
    ok so i got it
    i downloaded file coaster
    do i need to be in dev mode when i use that to get apps?
  12. #12  
    lol no
    ĦṔ-Ḷṫ-Ŧḯη
    Here is a direct link to webOS Doc for all carriers
    http://www.webos-internals.org/wiki/...octor_Versions
    P.S. if i have helped you and you are thankful please hit the thanks button to the right---->
  13. #13  
    can you froward text on ur pre cause i can't
  14. #14  
    Quote Originally Posted by claeto312 View Post
    can you froward text on ur pre cause i can't
    Plug in your Pre
    Open WebOSQuickInstall
    Select Tools > Tweaks
    Under Messaging, check Message Forwarding

Posting Permissions