Results 1 to 6 of 6
  1.    #1  
    Where Am I is not able to send lat/long to GMM and have it display the location.

    http://groups.google.com/group/Googl...6320347af344ad

    Anyone else experiencing this?
    Sprint
    Treo 300 -> Treo 600 -> Treo 650 -> Treo 700p
  2. #2  
    ..everyone else who has tried in the last few days is experiencing this.
  3. stbxxl's Avatar
    Posts
    513 Posts
    Global Posts
    566 Global Posts
    #3  
    Pasting the lat/long coordinates into "Find Business Location" still works (at least on my Treo 755p and GMM 1.2.0.9).

    I like WhereAmI a lot. I therefore hope Google will fix this soon since it's not an elegant solution but only a temporary workaround. Even better they should add this feature. On other platforms (WM, Blackberry) it's already there. So I don't understand the lack of support for POS devices
  4. #4  
    Any idea what has been updated between 1.2.0.8 & 1.2.0.9 ?
    Thought of the day :
    No sense being pessimistic, it probably wouldn't work anyway
  5.    #5  
    It's not the difference between 1.2.0.8 and 1.2.0.9. I downgraded to 1.2.0.8 just to prove this. It works exactly the same way. The reason is because Google's server is processing the request not the app.
    Sprint
    Treo 300 -> Treo 600 -> Treo 650 -> Treo 700p
  6.    #6  
    There is a new "where am i" / WAI version 1.4 out that now works.

    http://wfmh.org.pl/carlos/
    Sprint
    Treo 300 -> Treo 600 -> Treo 650 -> Treo 700p

Posting Permissions