Results 1 to 5 of 5
  1. slthree's Avatar
    Posts
    190 Posts
    Global Posts
    255 Global Posts
       #1  
    My phone (650) does not ring and they don't show on my call log.

    The only way I know they called is if they've left a vm and the alert tells me as much.

    Has anyone ever heard of this? Is there a fix?
    Last edited by slthree; 03/10/2006 at 01:54 PM. Reason: specify my phone
  2. kvcobra's Avatar
    Posts
    446 Posts
    Global Posts
    450 Global Posts
    #2  
    Never heard of this, but I suspect it's a problem with your carrier, not your phone. I'd call customer service (aack!) and harass them until they figure it out.
    ... Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
    ... Then they came for me, and there was no one left to speak out.
    -- Rev. Martin Niemöller

    Clie T615C + Nokia 6360 (SunCom) --> Treo 650 (Sprint) --> Treo 755p (Sprint) + BlackBerry 7130e (VZW)
    Palm (aka Plantronics) Ultralight Wireless headset
    Helix Holster
  3. cardio's Avatar
    Posts
    779 Posts
    Global Posts
    787 Global Posts
    #3  
    Who is your service with? Sounds like a problem with the carrier not your phone to me. Have you had this issue with other phones?
    "If It Weren't For The United States Military"
    "There Would Be NO United States of America"
  4. slthree's Avatar
    Posts
    190 Posts
    Global Posts
    255 Global Posts
       #4  
    Well, now I'm doomed. I was really hoping this was a common problem and I could get a fix here because the thought of calling Sprint's help-less center makes me cringe.
  5. #5  
    Just don't swear at Claire. Ben

Posting Permissions