Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    FYI - Searched first with no luck guys.......

    Everything has been working just great on my Verizon Treo 650 until now.

    For some reason, my device when activated vibrates uncontrollably. The only way to stop this is to turn the device off. I have checked and disabled ALL application alarm functions, but yet no luck.

    I must note, that just yesterday, I downloaded a trial version of mVoice (first 3rd party App. I have tried). Could this be the culprit/problem? Is a restart in order here? Please help!!
  2. #2  
    Have you tried a soft reset? That tells the Treo to stop what it is trying to do and restart. No data is lost or destroyed in this type of reset.

    http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBC...ternal2001#top

    Cheers, Perry.
    Last edited by gtwo; 12/22/2005 at 01:52 PM.
  3. #3  
    Have you synced your Treo recently?

    If the above does not cure the problem, a hard reset, (one that erases all data on the Treo) may be in order.

    If the Treo is still vibrating after a hard reset -- you need a new Treo.

    If not -- we need to do a clean install to remove the corruption that may have been caused by the new download or something else:

    http://discussion.treocentral.com/sh...=clean+install

    Cheers, Perry.
  4.    #4  
    gtwo,
    You're a gentleman, scholar, and judge of fine whiskey.

    Soft Reset was the answer. Thanks!
  5. #5  
    . . . . . . just a Senior Noobie trying to give back to the TC community.

    Glad it worked!! Happy Treo-ing !!

    Cheers, Perry.
    Last edited by gtwo; 12/22/2005 at 07:48 PM.

Posting Permissions