Results 1 to 3 of 3
  1.    #1  
    I've tried to search to find out how to solve this problem, or what is causing it, and I can't find anything.....

    Two days ago, I clicked on my xpressmail to download new messages, and it said the new version was out. So, i clicked on it to download and everything went fine.

    Since then though my treo is "waking" itself up every minute or so. Anyone have this problem? If so, how can I fix it? Any thoughts?

    Thanks in advance.
    Last edited by zeek; 12/15/2005 at 01:24 PM. Reason: forgot the title
  2. #2  
    V > Vx > m505 > m515 > T/T > T3 > TC > 650 > 680
    <script type="text/javascript" src="http://download.skype.com/share/skypebuttons/js/skypeCheck.js"></script>
    <a href="skype:wwgamble?call"><img src="http://mystatus.skype.com/balloon/wwgamble" style="border: none;" width="150" height="60" alt="My Skype status" /></a>
  3. #3  
    Quote Originally Posted by zeek
    I've tried to search to find out how to solve this problem, or what is causing it, and I can't find anything.....

    Two days ago, I clicked on my xpressmail to download new messages, and it said the new version was out. So, i clicked on it to download and everything went fine.

    Since then though my treo is "waking" itself up every minute or so. Anyone have this problem? If so, how can I fix it? Any thoughts?

    Thanks in advance.
    Zeek - Also look to this thread....which has some updated info.

    http://discussion.treocentral.com/sh...ght=XpressMail

    If you are using VolumeCare and monitoring the XpressMail applicaiton then it appears this causes the light up of the device. If you are not using VolumeCare then that would be good info to share as well.

Posting Permissions