Page 40 of 56 FirstFirst ... 30353637383940414243444550 ... LastLast
Results 781 to 800 of 1104
Like Tree24Likes
  1. H
    H is offline
    H's Avatar
    Posts
    90 Posts
    #781  
    Is Mode Switcher supposed to run on HP Pre3 at the moment? (Obviously without features provided by the patches)

    I tried installing through Preware but after the restart Mode Switcher hung trying to get the default settings.

    I've had webos less than a week so it could just be me doing something wrong
  2.    #782  
    Quote Originally Posted by H View Post
    Is Mode Switcher supposed to run on HP Pre3 at the moment? (Obviously without features provided by the patches)

    I tried installing through Preware but after the restart Mode Switcher hung trying to get the default settings.

    I've had webos less than a week so it could just be me doing something wrong
    I will test this today, will let you know is it supposed to work

    EDIT: Yes it works for me in pre3, did you reboot after installing? Do you get any error about service not responding etc.?
    Last edited by sconix; 08/22/2011 at 01:47 PM.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  3. H
    H is offline
    H's Avatar
    Posts
    90 Posts
    #783  
    Thanks for getting back to me so quickly .

    When I first installed I got no errors. Preware said I would need to reboot before I could use Mode Switcher but I said later because I needed to install some other stuff that may also have required a reboot.
    The device later crashed (not sure if this was coincidence or because I didn't reboot!)

    After using a phone reset keyboard shortcut got webos booted again and launched Mode Switcher. I got the prompt about enabling the advanced stuff which I obviously said no to as I didn't have the patch. It then just sat there with the spinning arrow / circle thing.

    I tried reinstalling with a reboot exactly when asked but this didn't help.

    I also tried again today and rebooted both after uninstall and after reinstall.

    There were no errors displayed anywhere but I can take a look if there is an error log anywhere?

    ipkg log looks normal as far as I can tell

    Code:
    {"returnValue":true , "ticket":2, "subscribed":true}
    { "ticket":2 , "status":"STARTING" }
    { "ticket":2 , "status":"CREATE_TMP" }
    { "ticket":2 , "status":"VERIFYING" }
    { "ticket":2 , "status":"IPKG_INSTALL" }
    { "ticket":2 , "status":"SUCCESS" }
  4.    #784  
    Quote Originally Posted by H View Post
    Thanks for getting back to me so quickly .

    When I first installed I got no errors. Preware said I would need to reboot before I could use Mode Switcher but I said later because I needed to install some other stuff that may also have required a reboot.
    The device later crashed (not sure if this was coincidence or because I didn't reboot!)

    After using a phone reset keyboard shortcut got webos booted again and launched Mode Switcher. I got the prompt about enabling the advanced stuff which I obviously said no to as I didn't have the patch. It then just sat there with the spinning arrow / circle thing.

    I tried reinstalling with a reboot exactly when asked but this didn't help.

    I also tried again today and rebooted both after uninstall and after reinstall.

    There were no errors displayed anywhere but I can take a look if there is an error log anywhere?

    ipkg log looks normal as far as I can tell

    Code:
    {"returnValue":true , "ticket":2, "subscribed":true}
    { "ticket":2 , "status":"STARTING" }
    { "ticket":2 , "status":"CREATE_TMP" }
    { "ticket":2 , "status":"VERIFYING" }
    { "ticket":2 , "status":"IPKG_INSTALL" }
    { "ticket":2 , "status":"SUCCESS" }
    You should look into (and tell me) all modeswitcher related logging from /var/log/messages after you have tried to start MS. You can use lumberjack for example for viewing the log. Something has to be wrong with your installation, but its odd that its not giving any error.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  5. H
    H is offline
    H's Avatar
    Posts
    90 Posts
    #785  
    Here is everything from install > reboot > run > quit

    Code:
    2011-08-22T19:43:27.897735Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: Install called with args: target: /media/internal/.developer/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk, verify: false, uncompressed app size (in KB): 0
    2011-08-22T19:43:27.935791Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: doInstall:514 target path = /media/internal/.developer/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk; temp dir is [/media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir]
    2011-08-22T19:43:27.937927Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: doInstall:538 target/package size = 163840 bytes (5 fs blocks), temp dir (/media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir) space avail. = 156040 blocks (32768 bytes/block)
    2011-08-22T19:43:27.942230Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: Step 0: Cleaning up tmpdir: /media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir
    2011-08-22T19:43:27.955200Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: Step 0.1: executing g_mkdir on: /media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir
    2011-08-22T19:43:27.957733Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: Step 1: executing: ar xv /media/internal/.developer/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk
    2011-08-22T19:43:28.068084Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: install: created /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher
    2011-08-22T19:43:28.071014Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: install: created /media/cryptofs/apps/.scripts/org.webosinternals.modeswitcher
    2011-08-22T19:43:28.083984Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: install: tried to copy /media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir/pmPostInstall.script to /media/cryptofs/apps/.scripts/org.webosinternals.modeswitcher/pmPostInstall.script - result = 0
    2011-08-22T19:43:28.095428Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: install: tried to copy /media/cryptofs/tmp/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk_tmpdir/pmPreRemove.script to /media/cryptofs/apps/.scripts/org.webosinternals.modeswitcher/pmPreRemove.script - result = 0
    2011-08-22T19:43:28.112335Z [209] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: Step 3: executing: ipkg -o /media/cryptofs/apps -force-overwrite install /media/internal/.developer/org.webosinternals.modeswitcher_2.3.9_arm.ipk
    2011-08-22T19:43:29.286438Z [210] webos-device user.crit ls-hubd: {ls-hubd.private}: ERROR: "org.webosinternals.modeswitcher.srv" permissions does not allow inbound connections from "(null)" (requester pid: 1841, requester exe: "/usr/bin/luna-send" requester cmdline: "luna-send -n 1 palm://org.webosinternals.modeswitcher.srv/control {"action":"disable"}")
    2011-08-22T19:43:29.291656Z [210] webos-device user.crit ls-hubd: {ls-hubd.private}: ERROR: "org.webosinternals.modeswitcher.srv" permissions does not allow inbound connections from "(null)" (requester pid: 1841, requester exe: "/usr/bin/luna-send" requester cmdline: "luna-send -n 1 palm://org.webosinternals.modeswitcher.srv/control {"action":"disable"}")
    2011-08-22T19:43:29.839538Z [211] webos-device daemon.err upstart: (00211/92896844) /var/palm/event.d/org.webosinternals.modeswitcher.srv: unable to read: Invalid argument
    2011-08-22T19:43:30.448455Z [211] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: install: tried to run /media/cryptofs/apps/.scripts/org.webosinternals.modeswitcher/pmPostInstall.script as post-install script - result = 1
    2011-08-22T19:43:30.460968Z [211] webos-device user.notice ApplicationInstallerUtility: doInstall: 1 services detected for package org.webosinternals.modeswitcher
    2011-08-22T19:43:31.639038Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/db/kinds
    2011-08-22T19:43:31.639373Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/db/kinds
    2011-08-22T19:43:31.639984Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/tempdb/kinds
    2011-08-22T19:43:31.640289Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/tempdb/kinds
    2011-08-22T19:43:31.640869Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/db/permissions
    2011-08-22T19:43:31.641174Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/db/permissions
    2011-08-22T19:43:31.641754Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/tempdb/permissions
    2011-08-22T19:43:31.642059Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/tempdb/permissions
    2011-08-22T19:43:31.648376Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/filecache_types
    2011-08-22T19:43:31.648712Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/filecache_types
    2011-08-22T19:43:31.649322Z [212] webos-device user.err configurator[1894]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/activities
    2011-08-22T19:43:31.649627Z [212] webos-device user.notice configurator[1894]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/applications/org.webosinternals.modeswitcher/configuration/activities
    2011-08-22T19:43:34.042968Z [215] webos-device user.err configurator[1943]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/tempdb/kinds
    2011-08-22T19:43:34.043334Z [215] webos-device user.notice configurator[1943]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/tempdb/kinds
    2011-08-22T19:43:34.047454Z [215] webos-device user.err configurator[1943]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/tempdb/permissions
    2011-08-22T19:43:34.047790Z [215] webos-device user.notice configurator[1943]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/tempdb/permissions
    2011-08-22T19:43:34.048645Z [215] webos-device user.err configurator[1943]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/filecache_types
    2011-08-22T19:43:34.048950Z [215] webos-device user.notice configurator[1943]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/filecache_types
    2011-08-22T19:43:34.049774Z [215] webos-device user.err configurator[1943]: [configurator] Failed to open directory: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/activities
    2011-08-22T19:43:34.050109Z [215] webos-device user.notice configurator[1943]: [configurator] No configurations found in /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv/configuration/activities
    2011-08-22T19:44:50.862915Z [70] webos-device user.info jailer[1704]: Overriding APPDIR with command line: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:44:50.944244Z [70] webos-device user.info jailer[1704]: org.webosinternals.modeswitcher.srv entering triton-inst jail
    2011-08-22T19:44:50.946685Z [70] webos-device user.info jailer[1704]: Enter jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:44:51.016937Z [70] webos-device user.err jailer[1704]: Enter failed with error: failed to make directory /var/palm/jail/org.webosinternals.modeswitcher.srv/usr trying setup
    2011-08-22T19:44:51.026245Z [70] webos-device user.info jailer[1704]: Setup jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:44:51.708496Z [71] webos-device user.info jailer[1704]: Load jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:44:51.737152Z [71] webos-device user.info jailer[1704]: Enter jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:44:59.229095Z [78] webos-device user.err s.modeswitcher.srv.jsjsjs: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $MS$ - $Control$ - $Run$ - {&$quot$;$action$&$quot$;:&$quot$;$startup$&$quot$;}
    $2011$-$08$-$22T19$:$44$:$59$.$281555Z$ [$78$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$45$:$12$.$026092Z$ [$91$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T19$:$45$:$14$.$157714Z$ [$93$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T19$:$45$:$21$.$328186Z$ [$100$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$45$:$21$.$567382Z$ [$100$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $saved$
    $2011$-$08$-$22T19$:$45$:$26$.$378601Z$ [$105$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $LunaSysMgr$: {$LunaSysMgrJS$}: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$: $Error$: $Error$: $service$ $request$: $no$ $such$ $key$, $palmInitFramework383$:$2569$
    $2011$-$08$-$22T19$:$47$:$36$.$593048Z$ [$175$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T19$:$47$:$36$.$947174Z$ [$175$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $MS$ - $Control$ - $Run$ - {&$quot$;$action$&$quot$;:&$quot$;$reload$&$quot$;,&$quot$;$name$&$quot$;:&$quot$;$Current$ $Mode$&$quot$;,&$quot$;$$activity$&$quot$;:{&$quot$;$activityId$&$quot$;:$149$}}
    $2011$-$08$-$22T19$:$47$:$36$.$967895Z$ [$175$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$47$:$38$.$094512Z$ [$176$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
  6.    #786  
    Quote Originally Posted by H View Post
    Here is everything from install > reboot > run > quit
    Hmm I see all the phases in the log except the opening of MS and starting of fetching the default settings. So could you try again just open MS let it start the fetching of current settings and then take the log. That operation really should show up in the log with some error. With that log I only see MS being started on startup after reboot but not the applicaiton startup. You could also try the send problem report. I.e. open MS then app menu - help - app menu - problem report.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  7. H
    H is offline
    H's Avatar
    Posts
    90 Posts
    #787  
    Here is opening, waiting and then closing.

    Code:
    2011-08-22T19:57:53.104126Z [700] webos-device user.warning activitymanager[1381]: [activitymanager.resourcecontainermanager] No container currently mapped for [BusId appId:org.webosinternals.modeswitcher]
    2011-08-22T19:57:55.042114Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: Overriding APPDIR with command line: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:57:55.045776Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: org.webosinternals.modeswitcher.srv entering triton-inst jail
    2011-08-22T19:57:55.046142Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: Enter jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:57:55.252777Z [702] webos-device user.warning activitymanager[1381]: [activitymanager.resourcecontainermanager] No container currently mapped for [BusId appId:org.webosinternals.modeswitcher]
    2011-08-22T19:57:56.457855Z [703] webos-device user.err s.modeswitcher.srv.jsjsjs: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$57$:$56$.$566955Z$ [$703$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $saved$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$00$.$545043Z$ [$707$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $LunaSysMgr$: {$LunaSysMgrJS$}: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$: $Error$: $Error$: $service$ $request$: $no$ $such$ $key$, $palmInitFramework383$:$2569$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$05$.$182952Z$ [$712$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$14$.$947204Z$ [$722$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$15$.$034271Z$ [$722$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $saved$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$19$.$109375Z$ [$726$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $LunaSysMgr$: {$LunaSysMgrJS$}: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$: $Error$: $Error$: $service$ $request$: $no$ $such$ $key$, $palmInitFramework383$:$2569$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$21$.$434936Z$ [$848$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $ls$-$hubd$: {$ls$-$hubd$.$public$}: $ERROR$: &$quot$;$org$.$webosinternals$.$lumberjack$&$quot$; $permissions$ $does$ $not$ $allow$ $inbound$ $connections$ $from$ &$quot$;$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$&$quot$; ($requester$ $pid$: $1444$, $requester$ $exe$: &$quot$;/$usr$/$bin$/$LunaSysMgr$&$quot$; $requester$ $cmdline$: &$quot$;/$usr$/$bin$/$LunaSysMgr$ -$s$&$quot$;)
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$26$.$844268Z$ [$854$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$944335Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$982818Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $Overriding$ $APPDIR$ $with$ $command$ $line$: /$media$/$cryptofs$/$apps$/$usr$/$palm$/$services$/$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$985992Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$ $entering$ $triton$-$inst$ $jail$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$986267Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $Enter$ $jail$ $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$210144Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $activitymanager$[$1381$]: [$core$.$messageService$] $No$ $such$ $file$ $or$ $directory$ ($2$) - $sender$='$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$' $method$='$monitor$' $payload$='{&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}'
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$220306Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Error$: $palm$://$com$.$palm$.$activitymanager$/$monitor$ {&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}: $activityId$ $not$ $found$     $at$ $Object$.$create$ (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$structure$/$err$.$js$:$5$:$17$)     $at$ /$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$comms$/$palmcall$.$js$:$158$:$16$     $at$ $Future$.&$lt$;$anonymous$&$gt$; (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$future$.$js$:$228$:$17$)     $at$ $Timer$.$dispatch$ [$as$ $callback$] (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$queue$.$js$:$72$:$16$)     $at$ $node$.$js$:$28$:$97$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$222747Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $MojoService$ $failed$ $to$ $monitor$ $activity$ $233$ : $Error$: $palm$://$com$.$palm$.$activitymanager$/$monitor$ {&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}: $activityId$ $not$ $found$     $at$ $Object$.$create$ (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$structure$/$err$.$js$:$5$:$17$)     $at$ /$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$comms$/$palmcall$.$js$:$158$:$16$     $at$ $Future$.&$lt$;$anonymous$&$gt$; (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$future$.$js$:$228$:$17$)     $at$ $Timer$.$dispatch$ [$as$ $callback$] (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$queue$.$js$:$72$:$16$)     $at$ $node$.$js$:$28$:$97$
    I've been extracting the logs with novaterm but I'll install lumberjack so I can do a problem report and send that as well
  8.    #788  
    Quote Originally Posted by H View Post
    Here is opening, waiting and then closing.

    Code:
    2011-08-22T19:57:53.104126Z [700] webos-device user.warning activitymanager[1381]: [activitymanager.resourcecontainermanager] No container currently mapped for [BusId appId:org.webosinternals.modeswitcher]
    2011-08-22T19:57:55.042114Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: Overriding APPDIR with command line: /media/cryptofs/apps/usr/palm/services/org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:57:55.045776Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: org.webosinternals.modeswitcher.srv entering triton-inst jail
    2011-08-22T19:57:55.046142Z [702] webos-device user.info jailer[2127]: Enter jail org.webosinternals.modeswitcher.srv
    2011-08-22T19:57:55.252777Z [702] webos-device user.warning activitymanager[1381]: [activitymanager.resourcecontainermanager] No container currently mapped for [BusId appId:org.webosinternals.modeswitcher]
    2011-08-22T19:57:56.457855Z [703] webos-device user.err s.modeswitcher.srv.jsjsjs: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$57$:$56$.$566955Z$ [$703$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $saved$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$00$.$545043Z$ [$707$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $LunaSysMgr$: {$LunaSysMgrJS$}: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$: $Error$: $Error$: $service$ $request$: $no$ $such$ $key$, $palmInitFramework383$:$2569$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$05$.$182952Z$ [$712$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$14$.$947204Z$ [$722$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $loaded$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$15$.$034271Z$ [$722$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Mode$ $Switcher$ $preferences$ $saved$
    $2011$-$08$-$22T19$:$58$:$19$.$109375Z$ [$726$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $LunaSysMgr$: {$LunaSysMgrJS$}: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$: $Error$: $Error$: $service$ $request$: $no$ $such$ $key$, $palmInitFramework383$:$2569$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$21$.$434936Z$ [$848$] $webos$-$device$ $user$.$crit$ $ls$-$hubd$: {$ls$-$hubd$.$public$}: $ERROR$: &$quot$;$org$.$webosinternals$.$lumberjack$&$quot$; $permissions$ $does$ $not$ $allow$ $inbound$ $connections$ $from$ &$quot$;$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$&$quot$; ($requester$ $pid$: $1444$, $requester$ $exe$: &$quot$;/$usr$/$bin$/$LunaSysMgr$&$quot$; $requester$ $cmdline$: &$quot$;/$usr$/$bin$/$LunaSysMgr$ -$s$&$quot$;)
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$26$.$844268Z$ [$854$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$944335Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$warning$ $activitymanager$[$1381$]: [$activitymanager$.$resourcecontainermanager$] $No$ $container$ $currently$ $mapped$ $for$ [$BusId$ $appId$:$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$]
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$982818Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $Overriding$ $APPDIR$ $with$ $command$ $line$: /$media$/$cryptofs$/$apps$/$usr$/$palm$/$services$/$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$985992Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$ $entering$ $triton$-$inst$ $jail$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$31$.$986267Z$ [$859$] $webos$-$device$ $user$.$info$ $jailer$[$2219$]: $Enter$ $jail$ $org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$210144Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $activitymanager$[$1381$]: [$core$.$messageService$] $No$ $such$ $file$ $or$ $directory$ ($2$) - $sender$='$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$' $method$='$monitor$' $payload$='{&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}'
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$220306Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $Error$: $palm$://$com$.$palm$.$activitymanager$/$monitor$ {&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}: $activityId$ $not$ $found$     $at$ $Object$.$create$ (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$structure$/$err$.$js$:$5$:$17$)     $at$ /$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$comms$/$palmcall$.$js$:$158$:$16$     $at$ $Future$.&$lt$;$anonymous$&$gt$; (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$future$.$js$:$228$:$17$)     $at$ $Timer$.$dispatch$ [$as$ $callback$] (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$queue$.$js$:$72$:$16$)     $at$ $node$.$js$:$28$:$97$
    $2011$-$08$-$22T20$:$00$:$33$.$222747Z$ [$860$] $webos$-$device$ $user$.$err$ $s$.$modeswitcher$.$srv$.$js$: [$org$.$webosinternals$.$modeswitcher$.$srv$] $MojoService$ $failed$ $to$ $monitor$ $activity$ $233$ : $Error$: $palm$://$com$.$palm$.$activitymanager$/$monitor$ {&$quot$;$activityId$&$quot$;:$233$,&$quot$;$subscribe$&$quot$;:$true$}: $activityId$ $not$ $found$     $at$ $Object$.$create$ (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$structure$/$err$.$js$:$5$:$17$)     $at$ /$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$comms$/$palmcall$.$js$:$158$:$16$     $at$ $Future$.&$lt$;$anonymous$&$gt$; (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$future$.$js$:$228$:$17$)     $at$ $Timer$.$dispatch$ [$as$ $callback$] (/$usr$/$palm$/$frameworks$/$foundations$/$version$/$1$.$0$/$javascript$/$control$/$queue$.$js$:$72$:$16$)     $at$ $node$.$js$:$28$:$97$
    I've been extracting the logs with novaterm but I'll install lumberjack so I can do a problem report and send that as well

    Since you have novaterm connection you could send me an email to scorpio.iix at gmail.com so I can send you manual command to install the configuration files for the service. Since I think thats the problem that MS is not installing correctly for you.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  9. #789  
    Hi
    Firstly, thanks for this app. Its a great idea, love it. However, I've set up just one Mode and it is is not triggering:

    Its a modifier mode, triggered by being on a specific WiFi SSID. Even though the Status of the trigger is showing as "true" when I step into the building with WiFi, the status of the app is showing as "Modifiers - 0 active" and the mode is not being activated...

    webOS 2.2.0, Pre3.

    Activating the mode manually works correctly.

    Any ideas?!!? Thanks again.
  10. #790  
    I'm having the same issues as "H" did, Is there any solution out yet?
  11.    #791  
    Quote Originally Posted by Pillefuss View Post
    I'm having the same issues as "H" did, Is there any solution out yet?
    I am working with H to resolve the issue. Still don't know whats wrong since it works perfect for me on Pre3.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  12.    #792  
    Quote Originally Posted by shai126 View Post
    Hi
    Firstly, thanks for this app. Its a great idea, love it. However, I've set up just one Mode and it is is not triggering:

    Its a modifier mode, triggered by being on a specific WiFi SSID. Even though the Status of the trigger is showing as "true" when I step into the building with WiFi, the status of the app is showing as "Modifiers - 0 active" and the mode is not being activated...

    webOS 2.2.0, Pre3.

    Activating the mode manually works correctly.

    Any ideas?!!? Thanks again.
    You mean it does not work you never, or it missed the trigger at some point. You should do some testing, without SSID (i.e. with connected instead of connected to) and see if it triggers when you connect into the wireless network. At least this works for me in my pre3.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  13.    #793  
    Anybody else with Pre3 and MS not able to fetch default settings problem? I would need to verify my fix for this problem so if you are experiencing this please let me know.

    EDIT: problem resolved and fix verified, update coming into Preware feed today.
    Last edited by sconix; 08/29/2011 at 07:24 AM.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  14. #794  
    Using MS v2.4.0 on my "new to me" Verizon Pre 2. Editing a mode in the Actions screen, tapping the "Add Srv" button and selecting "Govnah." Then I tap the "On Start" selection gadget, and I see a whole slew of Govnah profiles that I no longer have. I have added and deleted quite a few profiles over the course of using Govnah. However, the ones that I have delete still show up in the Mode Switcher selection list. I have tried uninstalling and reinstalling Mode Switcher, but no luck. How do I get rid of the deleted ones?
  15. H
    H is offline
    H's Avatar
    Posts
    90 Posts
    #795  
    Bigs thanks to Sconix for helping get this fixed for us Pre3 users
  16.    #796  
    Quote Originally Posted by H View Post
    Bigs thanks to Sconix for helping get this fixed for us Pre3 users
    Your welcome Advanced patches are on their way, all others are already ready, only Advanced Prefs - Framework/Phone/Sys patches are still not finished. Will release them as soon as the doctor is released so you guys can enjoy all the features of MS
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
  17. marysm's Avatar
    Posts
    139 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts
    #797  
    Sconix, any word on Mode Switcher for TouchPad? I miss my Mode Switcher!
  18.    #798  
    Quote Originally Posted by marysm View Post
    Sconix, any word on Mode Switcher for TouchPad? I miss my Mode Switcher!
    Sorry I can not even promise that it will ready during this month, but I am trying to get it done asap. Believe me its going to be worth it I just need to get another TP to speed up the development, so if you are waiting MS 3.x please donate. I have already ordered touchstones so I can add the new feature that MS can detect which touchstone it is set to (I am hoping this is possible with the new touchstones). And that wont be the only new planned feature...
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.
    grappler likes this.
  19. #799  
    Good morning. I have noticed a small anomoly with mode switcher on my Pre 2. I use wallpapers as a visual signal of the mode I'm in. I have seen a pattern where the wallpapers do not set when mode changes occur. I have two normal modes (night and day). I seem to have problems switching wallpapers when the Pre 2 switches from night mode to day mode which occurs on a daily time trigger (6:00 AM). Typically the Pre 2 is on the touchstone and in sleep mode (blank screen). All other settings seem to work fine. I have other modes that switch wallpapers and they seem to work fine.
  20.    #800  
    Quote Originally Posted by StephenCWest View Post
    Good morning. I have noticed a small anomoly with mode switcher on my Pre 2. I use wallpapers as a visual signal of the mode I'm in. I have seen a pattern where the wallpapers do not set when mode changes occur. I have two normal modes (night and day). I seem to have problems switching wallpapers when the Pre 2 switches from night mode to day mode which occurs on a daily time trigger (6:00 AM). Typically the Pre 2 is on the touchstone and in sleep mode (blank screen). All other settings seem to work fine. I have other modes that switch wallpapers and they seem to work fine.
    This is a webOS 2.1 problem, the wallpaper change wont always work if device is at sleep.
    Developer of Mode Switcher app & Advanced System Menus / System Prefs / Launcher Configuration patches
    - If you like my app or the patches and wish to donate, then use this link. Even small donations are appreciated and will motivate the further development of the Mode Switcher and my patches. For list of all my WebOS related work see here.

Posting Permissions