webOS Nation Forums >  webOS Developer Forums >  Canuck Coding > SysToolsMgr Service v1.0.5
SysToolsMgr Service v1.0.5
  Reply
Like Tree1Likes

 
Thread Tools Display Modes
Old 03/02/2012, 02:18 AM   #61 (permalink)
Member
 
Posts: 13
I am getting an error on my pre 3 with Preware, I think you haven't changed your patch locations:
begin
Nothing Interesting.
failed
-1: Unable to run command: /usr/bin/curl -s -I --user-agent Preware --location --fail --show-error http://cdn.precentral.net/resources/..._1.0.5_all.ipk 2>&1
curl: (22) The requested URL returned error: 404
begin
Nothing Interesting.
failed
-1: Unable to run command: /usr/bin/curl -s -I --user-agent Preware --location --fail --show-error http://cdn.precentral.net/resources/..._1.0.5_all.ipk 2>&1
curl: (22) The requested URL returned error: 404

The same error exists for FileMgr,
Thanks
cagdasbas is offline   Reply With Quote
Old 03/02/2012, 08:35 AM   #62 (permalink)
Member
 
Posts: 562
see this post/thread
p41m3r is offline   Reply With Quote
Old 03/08/2012, 10:45 AM   #63 (permalink)
Member
 
Posts: 1
I will tack it
djlaidjshn is offline   Reply With Quote
Old 03/08/2012, 01:02 PM   #64 (permalink)
Member
 
Posts: 120
Thanks for this post. I was trying to install sys tools in prewar, and kept getting a 404 error, so I was glad to find the ilk online and be able to install it on quick install!
BAbnkr is offline   Reply With Quote
Old 05/09/2012, 12:27 PM   #65 (permalink)
Member
 
HelmutsKohl's Avatar
 
Posts: 99
The 404 is still appearing - maybe someone would be able to fix it?
HelmutsKohl is offline   Reply With Quote
Reply

 

Thread Tools
Display Modes



 


Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0