Page 32 of 130 FirstFirst ... 2227282930313233343536374282 ... LastLast
Results 621 to 640 of 2596
Like Tree1Likes
  1. #621  
    does anyone know how to test the iphone spoof?
  2. #622  
    Quote Originally Posted by Addie_Goodvibes View Post
    SHOW DEV MODE APP in Launcher.. !!

    under file options tab

    there is an option box to check "Show Devmode app in launcher"

    What is this? is it a short cut to the kinoma code "upupdowndownleftrigtleftrigt.." ?

    When i checked that box my pre re-set then when i tried the launcher the launcher wouldnt load. I was able to fix it but if it does add a launcher icon to enable dev mode i defiantly want this, so how should it be added?

    in USB mode?
    Can someone post an explanation of tweaks that not as obvious to what their function is.

    • iPhone spoof
    • Show DevMode in launcher ( from file--Options menu)
  3. #623  
    Quote Originally Posted by twentythreemx View Post
    ok, question for jason or anyone that knows the answer.. i did search and didnt see this come up.

    im hesitant to go through all the "un"tweaking, then retweaking everything with the new settings, knowing that in a few days I will have to redo it again when webos 1.2 comes out..

    i know its not a big deal and im partially just lazy but..

    does the "disable all mods "just reset all the tweaks back to stock?

    So essentially what im asking is if i set it up, then hit disable, I'd be good to go for the web os upgrade right away?

    or would it still be recommended to undo them 1 by 1 before upgrading?

    thanks, very excited to try out some of the new mods
    Yes, the disable all mods will put everything back to stock and then you will be good to go for the 1.2 upgrade.
    If you feel that I have given you worthy advice please feel free to show your support. TY

  4. #624  
    I tried "2.51" and when I click a box the quick install just sits there frozen. So I used "2.5" again, and it does the same thing now. I reloaded the backup and tried again and it still does the same thing.
  5. #625  
    i need help please, i'm not that savy with this but i follow instructions well and i've did everything exactly the way i was supposed to. webos1.1 worked great (probably calling it the wrong version), but this webos 2.51 when i go to the tweaks section and check a box the screen just says please wait and my pre start going in and out of signal. Please what im i doing wrong. ps if i get on my laptop and use webos install1.1 it works flawlessly.
  6. #626  
    Quote Originally Posted by Mattykinsx View Post
    I tried "2.51" and when I click a box the quick install just sits there frozen. ...
    Quote Originally Posted by truelymacknificent View Post
    ... webos 2.51 when i go to the tweaks section and check a box the screen just says please wait and my pre start going in and out of signal. ...
    Same thing here...I removed all tweaks that I had installed with the previous version of QI, then downloaded 2.51. Any tweak I try to apply just greys out all others and indefinitely sits and says "Please Wait" at the bottom. Nothing is being applied to my device.
    I also tried the "Disable all Mods" function...but that has not helped.

    Any ideas???
  7. #627  
    Quote Originally Posted by truelymacknificent View Post
    i need help please, i'm not that savy with this but i follow instructions well and i've did everything exactly the way i was supposed to. webos1.1 worked great (probably calling it the wrong version), but this webos 2.51 when i go to the tweaks section and check a box the screen just says please wait and my pre start going in and out of signal. Please what im i doing wrong. ps if i get on my laptop and use webos install1.1 it works flawlessly.

    If you have the Virtual Keyboard installed you need to uninstall it and the go into USB Mode on your Pre and delete the Virtual Keyboard folder. This should solve your freezing issue.
    If you feel that I have given you worthy advice please feel free to show your support. TY

  8. Partyman's Avatar
    Posts
    95 Posts
    Global Posts
    140 Global Posts
    #628  
    Quote Originally Posted by azkevman View Post
    Same thing here...I removed all tweaks that I had installed with the previous version of QI, then downloaded 2.51. Any tweak I try to apply just greys out all others and indefinitely sits and says "Please Wait" at the bottom. Nothing is being applied to my device.
    I also tried the "Disable all Mods" function...but that has not helped.

    Any ideas???
    Same problem for me.
  9. #629  
    Quote Originally Posted by azkevman View Post
    Same thing here...I removed all tweaks that I had installed with the previous version of QI, then downloaded 2.51. Any tweak I try to apply just greys out all others and indefinitely sits and says "Please Wait" at the bottom. Nothing is being applied to my device.
    I also tried the "Disable all Mods" function...but that has not helped.

    Any ideas???

    Uninstall Virtual Keyboard and then go into USB Mode on you Pre and delete the Virtual Keyboard folder. This should solve you freezing issue.
    If you feel that I have given you worthy advice please feel free to show your support. TY

  10.    #630  
    To Mattykinsx, truelymacknificent, azkevman

    lol, where were you 3 yesterday when I was looking for ppl with freezing issues

    Do all 3 of you have virtual keyboard installed?
  11. #631  
    i did have VK installed, but i did it through preware, but i also unistalled the patch through preware since we were instructed to undo all tweaks first. so are you saying that preware didnt remove the patch and this is the right way to do it?
  12.    #632  
    Quote Originally Posted by truelymacknificent View Post
    i did have VK installed, but i did it through preware, but i also unistalled the patch through preware since we were instructed to undo all tweaks first. so are you saying that preware didnt remove the patch and this is the right way to do it?
    go into usb mode and see if there's a folder named "virtual-keyboard" there
  13. #633  
    Quote Originally Posted by alvin319 View Post
    If you have the Virtual Keyboard installed you need to uninstall it and the go into USB Mode on your Pre and delete the Virtual Keyboard folder. This should solve your freezing issue.
    i did have VK installed, but i did it through preware, but i also unistalled the patch through preware since we were instructed to undo all tweaks first. so are you saying that preware didnt remove the patch and this is the right way to do it?
  14. #634  
    Quote Originally Posted by Jason Robitaille View Post
    To Mattykinsx, truelymacknificent, azkevman

    lol, where were you 3 yesterday when I was looking for ppl with freezing issues

    Do all 3 of you have virtual keyboard installed?
    did u read my post maybe a page behind....i had the freezing issue when adding the iphone spoof....so i decided to transfer the keyboard file to my pc and delete from pre...then it worked without freezing....and then put back the keyboard file
    Juan

    2010-2011 Champions!

  15. #635  
    Jason,

    A million thanks for everything. I just want to clarify that after deleting all tweaks in 0.2.51 and then successfully correcting all files from your clean up program, this was not designed to enable us to re-install VK?

    I have no error files in cleanup, ALL of the tweaks I have applied are working perfectly, but I still get an error message when attempting to re-install VK via QI or Preware.
  16. #636  
    Quote Originally Posted by Jason Robitaille View Post
    To Mattykinsx, truelymacknificent, azkevman

    lol, where were you 3 yesterday when I was looking for ppl with freezing issues

    Do all 3 of you have virtual keyboard installed?
    I wasn't on yesterday.

    Yes I did. I performed format with webdoctor just now.
  17. #637  
    Quote Originally Posted by Jason Robitaille View Post
    go into usb mode and see if there's a folder named "virtual-keyboard" there

    yeah its there. so just delete it? and that fixes the probs?
  18.    #638  
    Quote Originally Posted by PreFix View Post
    Jason,

    A million thanks for everything. I just want to clarify that after deleting all tweaks in 0.2.51 and then successfully correcting all files from your clean up program, this was not designed to enable us to re-install VK?

    I have no error files in cleanup, ALL of the tweaks I have applied are working perfectly, but I still get an error message when attempting to re-install VK via QI or Preware.
    I believe that error is separate from WebOS Quick Install. WebOS Quick Install in no way is designed to conflict with the on-screen keyboard
  19. #639  
    So since I did a fresh install with the webos doctor, everything should be fine just put the onscreen keyboard on last?
  20. #640  
    Quote Originally Posted by Jason Robitaille View Post
    I believe that error is separate from WebOS Quick Install. WebOS Quick Install in no way is designed to conflict with the on-screen keyboard
    Thanks for the quick reply. To the best of your knowledge (or anyone else experiencing the same issue), does this mean Doctoring is the only way to fix this error?

    Thanks again...

Tags for this Thread

Posting Permissions