Page 123 of 184 FirstFirst ... 2373113118119120121122123124125126127128133173 ... LastLast
Results 2,441 to 2,460 of 3676
Like Tree10Likes
  1. #2441  
    Quote Originally Posted by Jersie View Post
    i did that i pressed the reinstall button in webos it did nothing so i followd those one instructions where u use orca ect and restarted... even took it out of developer mode and put it back in developer mode.. when i go to start - run - it says palm nov.. is started like stated in the trouble shoot guide.. what can I do im goin nuts!
    restart your computer.... and Fing magic will fix it.
    MatterOfFactJack
  2. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2442  
    Quote Originally Posted by jack87 View Post
    restart your computer.... and Fing magic will fix it.
    uh ya thanks for the helpful post ive restarted it and the phone.. obv not workin...
  3. #2443  
    Quote Originally Posted by Jersie View Post
    uh ya thanks for the helpful post ive restarted it and the phone.. obv not workin...
    trust me.. restart again
    MatterOfFactJack
  4. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2444  
    when i go to devise manager this is wat it says for that palm driver

    This device is not configured correctly. (Code 1)

    There is no driver selected for the device information set or element.


    To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.
  5. #2445  
    Quote Originally Posted by Jersie View Post
    when i go to devise manager this is wat it says for that palm driver

    This device is not configured correctly. (Code 1)

    There is no driver selected for the device information set or element.


    To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.
    just install the palm sdk (i dunno if this link will work you might need log into palm to get it)
    https://cdn.downloads.palm.com/sdkdo...n-1.1.0-19.exe

    you probably have java now but you will need it found here
    java.com: Java + You

    you will need virtual box found here
    http://download.virtualbox.org/virtu...-47978-Win.exe
    MatterOfFactJack
  6. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2446  
    btw jus restarted again didn't work ...

    after i install tat wat do i do .. i have java...
  7. #2447  
    Quote Originally Posted by Jersie View Post
    btw jus restarted again didn't work ...

    after i install tat wat do i do .. i have java...
    it will for sure install the driver after all that is installed and make sure you have webos doctor in the same directory as webosquickinstall and the name of the webosdoctor file is webOSDoctor.jar
    MatterOfFactJack
  8. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2448  
    i have those 2 in the same files.. since i have the latest java i dont need to do nething with that one right? ill install the other 2 and pray it works .. crosses fingers.. ive been at this for hours!
  9. #2449  
    let mme know
    MatterOfFactJack
  10. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2450  
    k almost installed now.. so after this i just try the webos program again or?
  11. #2451  
    ya.. dont use any of the sdk programs... just simply run webosquickinstall one more time
    MatterOfFactJack
  12. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2452  
    Omg ur a god it worked i freakn love u!
  13. #2453  
    enjoy
    MatterOfFactJack
  14. Jersie's Avatar
    Posts
    73 Posts
    Global Posts
    90 Global Posts
    #2454  
    thanks
  15. #2455  
    Hey guys one question!! Is possible use webos quick install without internet connection? Yesterday I was trying to install da tweak of iphone spoof for the web browser and didt work!!.. Can you help me w/this?
  16. #2456  
    When I run WebOSQuickInstall.jar for the first time it of course prompts that it needs to install webosdoctor, however when I tell it "sprint" or "dont care, using emulator" they both fail in d/l the sprint one "ERROR: java.io.FileNotFoundException: http://palm.cdnetworks.net/staging/rom/webosdoctor100ewwsprint.jar". Trying the bell one works fine. The link in the initial post works fine, however that points to a different location http://palm.cdnetworks.net/rom/pre_p...0ewwsprint.jar
    Thanks.
  17. #2457  
    When I run WebOSQuickInstall.jar for the first time it of course prompts that it needs to install webosdoctor, however when I tell it "sprint" or "dont care, using emulator" they both fail in d/l the sprint one "ERROR: java.io.FileNotFoundException: http://palm.cdnetworks.net/staging/rom/webosdoctor100ewwsprint.jar". Trying the bell one works fine. The link in the initial post works fine, however that points to a different location http://palm.cdnetworks.net/rom/pre_p...0ewwsprint.jar
    Thanks.
  18. #2458  
    I just put the link into my browser and it downloaded it manually...ran the quick install jar and all was good.

    Just make sure they're both in the same directory and it won't ask to download it again.
  19. #2459  
    Is there a dedicated thread for people having issues w/ SMS not working after installing QuickInstall? I've disabled all tweaks and yet, I cannot get into any SMS convos -it just lists them.

  20. phwelo's Avatar
    Posts
    527 Posts
    Global Posts
    554 Global Posts
    #2460  
    i'm getting the same error as above:

    ERROR:

    java.io.FileNotFoundException: http://palm.cdnetworks.net/staging/r...0ewwsprint.jar

    guess it's time to update that URL in the code for quick install
    http://phwelo.mobi
    for any questions or to send a donation: phwelo@gmail.com

Posting Permissions