Page 106 of 184 FirstFirst ... 65696101102103104105106107108109110111116156 ... LastLast
Results 2,101 to 2,120 of 3676
Like Tree10Likes
  1. #2101  
    So is the messaging thing fixed? Did you just re release 2.03?
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  2. #2102  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    So is the messaging thing fixed? Did you just re release 2.03?
    that was fixed at 2 am this morning go ahead and download the new one
  3. #2103  
    Quote Originally Posted by jordan23945bulls View Post
    is the "Spoof iPhone user agent" mod suppose to change the whole look of the browser
    it just tricks website into thinking the pre is an iphone....bc many websites send info to the pre as a mobile....but to the iphone it sends it nicer and "prettier" so it'll send the same exact website to the pre nicer...u should c http://forums.precentral.net/palm-pr...perfectly.html
  4. #2104  
    Just tried the new messaging tweak with the avatar, got no error message. But once again messaging does not work. Back to restoring it
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  5. SHO_ONE's Avatar
    Posts
    179 Posts
    Global Posts
    182 Global Posts
    #2105  
    Quote Originally Posted by DNic View Post
    Tried the install and uninstall and both worked great.
    We'll I installed this and now my phone disconects and wont keep a call and I can't get the keyboard to work... what do I do? It would also say that webosinternals.ipk service was not loaded or running or somthing like that when I launched preware... what gives?

    Palm Pre
    Windows Vista (32 bit)
    yes to following guide
    Last edited by SHO_ONE; 09/01/2009 at 07:42 PM.
  6. #2106  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    Just tried the new messaging tweak with the avatar, got no error message. But once again messaging does not work. Back to restoring it
    Follow the instructions a few posts above, REBOOT after sending the 4 files. Then try the tweak again, Worked for me just now! ENJOY!
  7. #2107  
    Quote Originally Posted by SMKOUT333 View Post
    Follow the instructions a few posts above, REBOOT after sending the 4 files. Then try the tweak again, Worked for me just now! ENJOY!
    I did, i sent the 4 files and rebooted. Messaging worked again, but when I tried to put the tweak on it went right back to not working.
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  8. #2108  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    I did, i sent the 4 files and rebooted. Messaging worked again, but when I tried to put the tweak on it went right back to not working.
    after u did that, u did make sure you erase or moved the prior quick install and download the latest one into that folder?
  9. #2109  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    I did, i sent the 4 files and rebooted. Messaging worked again, but when I tried to put the tweak on it went right back to not working.
    Thats odd, mines working perfectly again, Just try sending chatview-assistant
    Then opening, making sure it works, then reboot using device info in the launcher and then add the tweak again, please, disable the tweak before doing this, lemme know how it goes, should be fine
  10. #2110  
    Quote Originally Posted by miguelchin36 View Post
    after u did that, u did make sure you erase or moved the prior quick install and download the latest one into that folder?
    Can someone IM me, it would work a lot faster then this. I currently have 2.03 that I just dled about 5 min ago. I thought the tweak worked this time, I got no error like before, but as soon as it started up again messaging once again was messed up. So someone pm me, I have gtalk and yahoo. I need to figure this out
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  11. #2111  
    Quote Originally Posted by maxima2k53 View Post
    it just tricks website into thinking the pre is an iphone....bc many websites send info to the pre as a mobile....but to the iphone it sends it nicer and "prettier" so it'll send the same exact website to the pre nicer...u should c http://forums.precentral.net/palm-pr...perfectly.html
    ehhh but it doesnt work with m.facebook.com it still shows it all ugly u have to zoom in
  12. #2112  
    @ Jason, just incase you havent seen it yet there has been a MAJOR update to the landscape messaging patch, cant wait for you to implement it into quick install, should be great. Thanks! I can confirm it work and does everything it says as well as Im usuing it currently
  13. #2113  
    Quote Originally Posted by jordan23945bulls View Post
    can someone tell me what size does the avatar have to be for the messaging tweak
    32px x 32px
    If you feel that I have given you worthy advice please feel free to show your support. TY

  14. #2115  
    Quote Originally Posted by jordan23945bulls View Post
    ehhh but it doesnt work with m.facebook.com it still shows it all ugly u have to zoom in
    well im guessing it doesnt work well with all...anyways for facebook y dont u use FriendsFlow?
  15. #2116  
    Yup tried the tweak again and it made messaging stop working again and again. I'm giving up on this tweak, I don't think its fixed. I mean i'm following step by step here, and it's still not working correctly.
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  16. #2117  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    Yup tried the tweak again and it made messaging stop working again and again. I'm giving up on this tweak, I don't think its fixed. I mean i'm following step by step here, and it's still not working correctly.
    dont know about u but its working perfectly for me...yeah the 1st time i had the problem then he uploaded the right now and now its fixed...its working perfectly for me
  17. #2118  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    Yup tried the tweak again and it made messaging stop working again and again. I'm giving up on this tweak, I don't think its fixed. I mean i'm following step by step here, and it's still not working correctly.
    make sure u do everything from here http://forums.precentral.net/homebre...ml#post1861013 then do the tweaks again...if that doesnt correct ur problem i dont know bc mine is working perfectly from that link
  18. #2119  
    Quote Originally Posted by maxima2k53 View Post
    dont know about u but its working perfectly for me...yeah the 1st time i had the problem then he uploaded the right now and now its fixed...its working perfectly for me
    Well then if someone could pm me there gtalk or yahoo to im, it would greatly appreciated. I have done this now 10 straight times, and it does not work.
    Preware & WebOS Internals Supporter
    http://www.webos-internals.org/wiki/Main_Page

    IRC chat
    #webos-internals
  19. #2120  
    Quote Originally Posted by splmonster View Post
    Well then if someone could pm me there gtalk or yahoo to im, it would greatly appreciated. I have done this now 10 straight times, and it does not work.
    alright my yahoo is maxima2k53

Posting Permissions