Results 1 to 6 of 6
  1. crea7or's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
       #1  
    touchpad trying to turn on wifi and reboots in a minute or two. wifi works well in webos but not in cm9. tried to delete wifi profile, reset all data - no effect. looks like I should reinstall wifi driver . nothing was changed in the system while wifi stopped to work.
  2. #2  
    <thread moved to proper forum>



    Network Moderator | Mobile Nations Rules
  3. crea7or's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
       #3  
    deleted cm9 and installed cm10 - no luck. Hangs on "turning wifi on".
  4. #4  
    I'm not familiar with the Android side of things, though I'd say a good place to start are the logs. Use ADB and logcat.
  5. crea7or's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
       #5  
    Thank you GMMan

    02-18 11:10:08.230 I/WifiService(350): WifiService starting up with Wi-Fi enabled
    02-18 11:10:08.230 D/WifiService(350): setWifiEnabled: true pid=350, uid=1000
    02-18 11:10:12.459 D/WifiService(350): New client listening to asynchronous messages
    02-18 11:35:07.329 D/WifiService(350): setWifiEnabled: true pid=445, uid=10059
    02-18 11:35:07.449 E/WifiStateMachine(350): Failed to reload STA firmware java.lang.IllegalStateException: command '40 softap fwreload wlan0 STA' failed with '400 40 Softap operation failed (No such device)'
    02-18 11:35:07.459 E/WifiStateMachine(350): Unable to change interface settings: java.lang.IllegalStateException: command '42 interface setcfg wlan0 0.0.0.0 0 down' failed with '400 42 Failed to set address (No such device)'
    02-18 11:35:18.479 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:19.479 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:20.479 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:21.479 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:22.479 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:22.479 E/WifiStateMachine(350): Failed to setup control channel, restart supplicant
    02-18 11:35:27.499 E/WifiStateMachine(350): Failed to reload STA firmware java.lang.IllegalStateException: command '43 softap fwreload wlan0 STA' failed with '400 43 Softap operation failed (No such device)'
    02-18 11:35:27.509 E/WifiStateMachine(350): Unable to change interface settings: java.lang.IllegalStateException: command '45 interface setcfg wlan0 0.0.0.0 0 down' failed with '400 45 Failed to set address (No such device)'
    02-18 11:35:27.509 E/WifiHW (350): Unable to open connection to supplicant on "wlan0": No such file or directory
    02-18 11:35:28.509 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:29.519 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:30.519 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:31.519 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:32.519 E/WifiHW (350): Supplicant not running, cannot connect
    02-18 11:35:32.519 E/WifiStateMachine(350): Failed to setup control channel, restart supplicant
  6. crea7or's Avatar
    Posts
    4 Posts
    Global Posts
    18 Global Posts
       #6  
    More info from dmesg:

    <6>[ 443.108696] CMTP-ATH6KL v4.4
    <3>[ 443.108715] board_sdio_wifi_enable
    <6>[ 443.114565] wifi_power(1) 1.8V sdio: set load
    <6>[ 443.119068] tenderloin_wifi_power: New regulator mode for 8058_s3: 1
    <6>[ 443.126264] wifi_power(1) 3.3V
    <6>[ 443.126583] wifi_power(1) 8901_l1 3.3V
    <6>[ 443.134761] wifi_power(1) 8058_l19 1.8V
    <4>[ 443.135074] wifi_power(1) CHIP_PWD
    <4>[ 443.498377] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x01 (3 bytes)
    <4>[ 443.507770] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x1a (5 bytes)
    <4>[ 443.511869] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x1b (8 bytes)
    <4>[ 443.518944] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x14 (0 bytes)
    <4>[ 443.529203] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x80 (1 bytes)
    <4>[ 443.529474] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x81 (1 bytes)
    <4>[ 443.541910] mmc1: queuing unknown CIS tuple 0x82 (1 bytes)
    <6>[ 443.541961] mmc1: new high speed SDIO card at address 0001
    <3>[ 443.598711] ath6kl: bef2fd6c
    <3>[ 446.099490] ath6kl: bef2fcfc
    <4>[ 446.099507] ath6kl: bef2fcdc
    <6>[ 446.114969] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.114985] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.116982] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.119846] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.122747] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.125644] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.128447] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.131304] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.134207] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.137091] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.139949] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.142802] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.145628] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.148491] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.151356] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.154317] ath6kl: bef2fbc4
    <6>[ 446.157094] ath6kl: bef2fbc4
    <4>[ 446.160235] ath6kl: bef2fc94
    <3>[ 446.163154] ath6kl: bef2fe14
    <3>[ 446.166015] ath6kl: bef2fe44
    <4>[ 446.168669] ath6kl_sdio: probe of mmc1:0001:1 failed with error -5
    <6>[ 462.282740] adm_close port_id=0 index 0
    <6>[ 478.764935] adm_close port_id=0 index 0
    <3>[ 498.557702] board_sdio_wifi_disable
    <6>[ 498.564551] tenderloin_wifi_power: New regulator mode for 8058_s3: 1
    <6>[ 498.685586] mmc1: card 0001 removed

Posting Permissions