Results 1 to 5 of 5
  1.    #1  
    OK, so, I received my dual boot (CM7) 32gb TP today and I just LOVE it!!! However, music plays HORRIBLY in CM7. I tried music in WebOS; played just beautifully. I downloaded a different music player for CM7; no change.

    Music is very important to me and I don't know what to do about this....

    Other than this bug, I really am enjoying the TP!!!

    Oh, yes, I have the latest versions of both OS's installed by the person I bought it from.

    Ok, I just tried a 2 pairs of earphones in the plug and the earphones plug doesn't work either....it does work in WebOS...
    Last edited by rosystreasures; 03/06/2012 at 12:26 AM.
    Thank you kindly,
    Rosy
  2. #2  
    Go into settings and open sound there to make sure the media volume is up there.
    Try diplomacy first. You can always conquer them later...

    www.webos-internals.org, read it, use it, love it, and donate to it.....
  3.    #3  
    Hi,

    It still crackles, stops and skips...
    Thank you kindly,
    Rosy
  4. #4  
    Quote Originally Posted by rosystreasures View Post
    Hi,

    It still crackles, stops and skips...
    Oh that little issue.

    Yeah upgrade to CM9 to loose that problem as that bug was known in CM7 builds.
    Try diplomacy first. You can always conquer them later...

    www.webos-internals.org, read it, use it, love it, and donate to it.....
  5. #5  
    <thread moved> Please be sure to post in the correct forum - thank you

Posting Permissions